Wat doen wij?

Het voordeel van zorg in natura via een zelfstandig zorgverlener

Als zelfstandig zorgverlener bied ik flexibele zorg op maat aan. Ik speel in op de behoeften van u als cliënt, uw eigen omgeving, waarbij u zelf aan het roer staat. Ik vind het namelijk belangrijk om arbeid naar eigen inzicht in te delen en aan te passen aan uw persoonlijke omstandigheden.

Om uw wensen goed in beeld te krijgen, en u een passend zorgaanbod te doen, voer ik altijd een intake-gesprek. Zodat we vooraf afspraken maken over de tijd waarop de zorg verleend wordt en welke hulp van mij wordt verwacht.

Zorggarantie      

Persoonlijk contact en persoonlijke zorg zijn voor mij belangrijke speerpunten. Toch kan het zijn dat wegens ziekte of vakantie voor vervangende hulp gezorgd moet worden. Ik werk hiervoor samen met andere zorgverleners. Hierdoor heeft u de garantie dat u altijd de zorg krijgt, die nodig is.

Gekwalificeerde zorg

Niet gecontracteerde zorg
We kunnen als Zp-er niet gecontracteerde zorg leveren. Ik werk ik bij meerde cliënten op niet gecontracteerde basis. Hoe dit voor u, als zorgvrager, is geregeld staat in de voorwaarden van uw verzekering polis. Vaak is een telefoontje naar de verzekeringsmaatschappij voldoende.

 

wat doen wij
Wilt u meer weten over ons of de diensten die wij aanbieden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of eventuele vragen die u heeft.