Wie zijn wij?

Wie zit er achter Beijenspoor Zorg?

Jeannet (2)

Mijn naam is Jeannet Beijen. In  1990 heb ik mijn diploma aan de HBO-V gehaald. Ik heb 7 jaar op een interne afdeling van een ziekenhuis gewerkt. Daarna ben ik in een verzorgingshuis en later in een hospice gaan werken.

Nu werk ik al ruim 7 jaar als zelfstandig verpleegkundige, verzorgende in de thuiszorg.

Bij het verlenen van de zorg vind ik het prettig om rekening te houden met de wensen van de cliënt.

Over het algemeen is het mogelijk om afspraken te maken over de tijd waarop de zorg verleent wordt en welke hulp u als cliënt van mij verwacht.

Hiervoor werk ik veel samen met andere zorgverleners uit de omgeving van Eerbeek. Dat maakt dat wij garantie kunnen geven dat u vervanging krijgt bij ziekte of vakantie van uw hulpverlener.

 

 

Wat kan Beijenspoor Zorg voor u betekenen?

Als zelfstandig zorgverlener bied ik flexibele zorg op maat aan..

Ik speel in op de behoeften van u als cliënt, in uw eigen omgeving, waarbij u zelf aan het roer staat. Ik vind het belangrijk om arbeid naar eigen inzicht in te delen en aan te passen aan uw persoonlijke omstandigheden.

Beijenspoor Zorg biedt verpleging, verzorging en begeleiding in de thuissituatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: kortdurende of intensieve zorgmomenten, wondverzorging, hulp bij wassen en aankleden en begeleiding.

 

Gekwalificeerde zorg

 

Niet gecontracteerde zorg

We kunnen als Zp-er niet gecontracteerde zorg leveren. Ik werk ik bij meerde cliënten op niet gecontracteerde basis. Hoe dit voor u, als zorgvrager, is geregeld staat in de voorwaarden van uw verzekering polis. Vaak is een telefoontje naar de verzekeringsmaatschappij voldoende.

 

 

Wilt u meer weten over ons of de diensten die wij aanbieden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of eventuele vragen die u heeft.